PERSONVERNERKLÆRING

HVEM VI ER

Nordtrafikk AS består av datterselskaper Velo Varetaxi AS, Transportsørvis AS, Nordtrafikk Cargo AS, Nor-Express AS, Thors Varetransport AS og NT Cargo Lofoten AS.

Vår nettstedsadresse er: http://nordtrafikk.no

Vår personvernombud er daglig leder Jørgen Sollie. Han kan kontaktes på post@nordtrafikk.no

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER VI SAMLER INN OG HVORFOR VI SAMLER DE INN

Kontaktskjemaer

Vi samler inn personopplsyninger via vårt kontaktskjema for å kunne behandle din forespørsel. Disse opplysningen blir trygt ivaretatt og aldri utlevert til tredjeparter.

HVOR LENGE VI OPPBEVARER OPPLYSNINGER OM DEG

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

RETTIGHETENE DINE NÅR DET GJELDER OPPLYSNINGER VI HAR OM DEG

Hvis du har fyllt ut kontaktskjemaet vårt, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.